Son Dakika Deprem Elazığ - Son Dakika Elazig Da 5 1 Lik Artci Deprem 25 Ocak Kandilli Ve Afad Son Depremler Verileri Gundem Haberleri / Afad yaptığı son dakika açıklamasında elazığ'ın sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Son Dakika Deprem Elazığ - Son Dakika Elazig Da 5 1 Lik Artci Deprem 25 Ocak Kandilli Ve Afad Son Depremler Verileri Gundem Haberleri / Afad yaptığı son dakika açıklamasında elazığ'ın sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.. Elazığ'daki depremin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İhbar gelen bölgelere afad, itfaiye. Haberler gündem haberleri son dakika: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan afad alınan bilgiye göre, elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği gelen elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem, kentte büyük paniğe yol açarken, halk sokağa döküldü.

Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem diyarbakır başta olmak üzere batman, şanlıurfa ve mardin'de de hissedildi. Elazığ'dan sonra depremi en çok hisseden bölge malatya olarak belirlendi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 21.08'de 5.4 ve 5.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin aktardığına göre 6.8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Elazig Depremi Son Dakika Haberleri Depremde Can Kaybi 35 E Yukseldi
Elazig Depremi Son Dakika Haberleri Depremde Can Kaybi 35 E Yukseldi from img3.aksam.com.tr
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 15.29'ta merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde deprem. Depremin malatya, bitlis, adıyaman, gaziantep, van. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Deprem çevre illerden de hissedildi. Az önce meydana gelen depremle ilgili açıklama bekleniyor. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Elazığ'da son dakika saat 21:55'de şiddetli bir deprem meydana geldi.

Elazığ'ın sivrice ilçesinde 24 ocak akşamı saat 20.55'te yerin 6.75 kilometre derinliğinde 6,8 büyüklüğünde deprem olmuştu.

Yaklaşık 30 saniye süren depremle 40 kilometrelik fay hattı kırıldı. İhbar gelen bölgelere afad, itfaiye. Elazığ depremi türkiye gündemine bomba gibi düştü. Afad tarafından duyurulan son depremler verilerine göre, sivrice'de meydana gelen deprem çevre il ve ilçelerden hissedilirken 11 km derinlikte gerçekleşti. Elazığ'ın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Afad yaptığı son dakika açıklamasında elazığ'ın sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Eğitime bir gün ara verildi. İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamada elazığ'da 5.1 büyüklüğünde deprem olduğu elazığ'da meydana gelen depremin merkez üssü sivrice. Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad tarafından duyurulan son depremler verilerine göre, sivrice'de meydana gelen deprem çevre il ve ilçelerden hissedilirken 11 km derinlikte gerçekleşti. Meydana gelen deprem yaklaşık 15 saniye sürdü… son dakika alınan bilgilere göre malatya ve elazığ illerinde çok sayıda binanın yıkıldığı ifade ediliyor… bölgede bulunan birçok köyde kerpiç evlerin yıkıldığı ve elektriklerin. Bölgede artçı sarsıntılar sürerken afad depremde. Son dakika gelen bilgiye göre elazığ'da 6.8 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli 'nin açıklamaları bekleniyor.

Son Dakika Elazig Daki Deprem Dogu Anadolu Yu Salladi Guncel Haberler Milliyet
Son Dakika Elazig Daki Deprem Dogu Anadolu Yu Salladi Guncel Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremden kısa bire süre sonra önce 5.4, ardından da 5.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Haberler gündem haberleri son dakika: Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre elazığ sivrice'de 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. İhbar gelen bölgelere afad, itfaiye. Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Depremden kısa bire süre sonra önce 5.4, ardından da 5.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Meydana gelen deprem yaklaşık 15 saniye sürdü… son dakika alınan bilgilere göre malatya ve elazığ illerinde çok sayıda binanın yıkıldığı ifade ediliyor… bölgede bulunan birçok köyde kerpiç evlerin yıkıldığı ve elektriklerin. İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri. İşte depreme ilişkin son dakika haberler deprem elazığ ile birlikte 30 ilde şiddetli bir şekilde hissedildi. Az önce meydana gelen depremle ilgili açıklama bekleniyor. Yaklaşık 30 saniye süren depremle 40 kilometrelik fay hattı kırıldı. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi. Depremde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Eğitime bir gün ara verildi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan afad alınan bilgiye göre, elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Elazığ depremi son dakika haberleri. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Yaklaşık 30 saniye süren depremle 40 kilometrelik fay hattı kırıldı.

Elazig Depremi Son Dakika Haberleri Depremde Can Kaybi 35 E Yukseldi
Elazig Depremi Son Dakika Haberleri Depremde Can Kaybi 35 E Yukseldi from img3.aksam.com.tr
Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Elazığ depremi türkiye gündemine bomba gibi düştü. Elazığ'daki depremin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Depremin merkezinin elazığ'ın sivrice olduğu kaydedildi. Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği gelen elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem, kentte büyük paniğe yol açarken, halk sokağa döküldü. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Kandilli rasathanesi'nin aktardığına göre 6.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Yaklaşık 30 saniye süren depremle 40 kilometrelik fay hattı kırıldı. Afad da depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi. İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri. Elazığ'da saat 14.09'da bir deprem meydana geldi. Depremin malatya, bitlis, adıyaman, gaziantep, van. Edinilen son dakika bilgisine göre, elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 14.09'da 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika gelen bilgiye göre elazığ'da 6.8 şiddetinde deprem meydana geldi. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Depremin merkezinin elazığ'ın sivrice olduğu kaydedildi. Son dakika haberine göre, elazığ'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Printable Calendar - Printable Calendar 2021 Download Print Free Blank Calendars - The 12 months calendars print out on 12 pages.

Macaulay Culkin Wedding / Mila Kunis Quotes About Macaulay Culkin Breakup July 2018 ... / The little guy came into the world weighing 6 pounds, 14 ounces.

John Deere Tractor Parts / John Deere 3130 Tractor Parts Youtube - All tractor parts allis chalmers tractor parts case / international harvester tractor parts caterpillar tractor parts david brown tractor parts deutz tractor parts ford tractor parts john deere tractor parts kubota tractor parts massey ferguson tractor parts oliver, white, long.